ponedeljek, 03. maj 2010

Torta 3v1:)

Suzana mi je pisala, da potrebuje tri torte v eni: za birmo hčerki, za rojstni dan sinu in za rojstni dan svakinji. Najprej se mi je zdela to skoraj nemogoča ideja, kako tako različne teme spraviti v eno torto, da ne bo kičasta in čudna. Želela sem narediti tako torto, da se bo vsak od trojice slikal zraven nje in bo izgledalo, kot da je narejena samo zanj. Tako je torta z vrha za hčerko, s strani za svakinjo, na drugi strani brez rožic pa se skriva lego torta za sina.Suzana pa je bila tako prijazna, da mi je prinesla presenečenje - konzervo. Čeprav sem bila zelo firbčna, sem kar dolgo čakala in jo prej vsem pokazala, nato pa le odprla:) Hvala Suzana, res krasno presenečenje - konzerva in kar se je skrivalo v njej:)(ogrlica iz tistih ciklam - črnih fimo kroglic)
Še nekaj slikic na Suzaninem blogu tukaj

8 komentarjev:

 1. Kako čudovita ideja!!!!??? Kaj takega mi ne bi nikoli padlo na pamet! Res obvladaš!

  OdgovoriIzbriši
 2. Tole sem občudovala že na Suzaninem blogu, pa naj pohvalim še tukaj - enkratna ideja, da o izvedbi ne govorim. Enkratno!

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, res čudovita ideja 3v1!! Fenomenalna si :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Neverjetna ideja in popolna izvedba!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo dobra ideja in vedno odkrijem še kaj novega... (danes Suzanin blog).

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna torta. Res si carica, da ti je uspelo vse tako združit. Bravo!!

  OdgovoriIzbriši
 7. lego kocke so varno spravljene v Mihčevem trebuščku :-) Melaniji je bil njen del strašno, strašno všeč, ker se je šajnal, Maja je bila pa takooooooooooooo presenečena, ker sploh ni vedela da se kaj pripravlja.

  OdgovoriIzbriši
 8. Kapo dol, krasna torta in še boljše izvedba 3 v 1.

  OdgovoriIzbriši