sreda, 04. julij 2012

Počitniceeee

 Poletne počitnice so se že dobro začele in po prvih dneh prepotrebnega lenarjenja sta se otroka začela dolgočasiti, zato mi pride prav vsaka ideja, kako naj ju zamotim. Pri Dom in stilu so pripravili seznam aktivnosti - kar 100 idej kaj početi z otroki v vročih poletnih dneh. Seznam idej si lahko tudi sprintate v lični poletni obliki in ga obesite na steno, potem pa skupaj z otroki vsak dan izberete aktivnost.

Seznam lahko tudi razrežete na srečke, ki jih prelepite s folijo in premažete z akrilno barvo, da dobite prave srečke s presenečenjem, ki se razkrije, ko otroci podrsajo srebrn premaz s kovancem. 


Lahko uporabite aktivnosti, ki jih izbrali pri Dom in stilu, če vam kakšna ne ustreza jo odstranite, lahko pa dodate tudi svoje ideje, saj so v brezplačnem printu dodane tudi prazne srečke, kamor jih zapišete.


Srečke so tako prisrčne, da jih bom uporabila tudi za bližajočo otroško rojstnodnevno zabavo - gotovo mi bojo prav prišle, da mi fantje ne uidejo z vajeti;) Kaj pa če bi nanje raje napisala zadolžitve, jih bojo otroci kaj raje opravili?? Dobra ideja....

Ni komentarjev:

Objavite komentar