petek, 17. april 2009

Branka in muffini

Prijateljica Branka je moja največja odjemalka, hkrati pa ena od tistih oseb (poleg moje mame in mojega dragega), ki me najbolj spodbujajo pri mojem hobiju. Hvala Branka;)

Ponavadi mi pusti proste roke pri ustvarjanju in ker imava podoben okus, točno vem kaj in kako moram narediti, da bo zadovoljna. No, zadovoljna sem tudi jaz, ker lahko naredim kaj takega, kar mi je všeč.
Te muffine mi je naročila za nečaka Matjaža in njeno sestro.



9 komentarjev:

  1. Sem ostala kar brez besed...enkratni so!

    OdgovoriIzbriši
  2. Se podpišem pod McCrafty! Kako ti uspe takooo lepo naredit? :) Pa to je škoda pojest...pa torteee...ufff

    OdgovoriIzbriši
  3. Zeeeloooooo lepo!!! Tudi jaz rada ustvarjam s fondantom in bom sigurno stalni obiskovalec tvojega bloga!!! Čudovite torte!

    OdgovoriIzbriši
  4. Torte so seveda prekrasne, čudovite, prave mojstrovine. Ampak mene so očarale "cupcakes" na tejle zadnji fotografiji. Okraski so enkratni - izgledajo kot "izštancane" rožice?? Prav hudo me matra firbec, kako je narejena osnova na katere si dala rožice in kako rožice. Ne vem če se take mojstre to sploh sme vprašat, morda je to "mala tajna velikih majstora" :). Čudovito skratka!

    OdgovoriIzbriši
  5. Muffini so čokoladni z jaffa keksi, gor je vaniljeva maslena krema, rožice so pa seveda naštancane z modelčki za sladkorno maso (se da tudi z modelčki za piškote, za plastelin ali fimo maso). To je to. Nobenih velikih skrivnosti;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mateja, vse pohvale!! Torte s sladkorno maso pri se pri nas večinoma občudujejo le na slikah - le redki/redke se spravijo k delu, zato jih še toliko bolj občudujem.

    Me pa zanima, kje bi dobila modelčke za sladkorno maso - vsaj za rožice :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdravljena!
    Navdušena sem nad slikicami! Čestitke :)
    Hkrati sem dobila tudi idejo za rojstnodnevno darilo za svojega fanta, me pa zanima ali vanilijevo kremo poliješ povrhu, ko so muffini že pečeni? Ali že prej.. Ker bom to delala prvič, bi mi vsaka pomoč prav prišla :)

    OdgovoriIzbriši
  8. I found you on facebook. your creations are excellent. I want to learn the recipe of your frosting :)) it looks great. please help me :)

    Thank you from Turkey, Mersin.

    OdgovoriIzbriši