sreda, 22. april 2009

Moja prva

Moja prva tortica s sladkorno maso je nastala že skoraj leto in pol nazaj. Masa je bila bolj švoh položena, pa vseeno sem takrat začutila, da je to to, kar bi še rada delala...



Okrasila sem jo z vrtnicami iz maslene kreme, ki sem jih takrat prvič delala (če sem poštena, se jim to tudi vidi).



Če bi jo delala danes, vsekakor nebi dala gor zlatih kroglic in tistega spodnjega roba. Sem pa bila takrat vseeno zelo ponosna nanjo in še bolj zagnana za delo.

9 komentarjev:

  1. Joj, kako lep prvi!!!! izdelek! Verjamem, da ti je dal krila za naprej. Res vse pohvale!Tina Aja, a bo mogoče kdaj dobiti kakšen link ali nasvet. Jaz bi v kakšni multi okrnjeni verziji morda poskušala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Če bo meni kdaj v življenju uspelo narediti kaj tako lepega, bom presrečna!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo, še veliko ustvarjalnega navdiha ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čaki mal: a vse te torte si sama nardila?! Lahko rečem samo kot gospod Srečko:kapo dol!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem. Tina, bom poskusila v prihodnje narediti še par slik med delom, da se bo videl postopek:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je. Taka, "angleška":-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sploh nima komentarja na vse narejeno.... kapo dol kot je napisala Maja. Tudi sama uživam pri peki tort, moram priznati da bol pri dekoraciji tort, napredujem počasi, zelo počasai, ampak rožice iz maslene mase.... kako sploh je možno to naredit???? zaupaš kako??? Že listki so pravo odkritje ko mi uspe, ampak vrtnice, zame nemogoče.... Krasna ustvarjalka res... ;) Še veliko ustvarjalnosti naprej

    OdgovoriIzbriši
  8. nimam besed za vse krasne torte..... skratka kapo dol kot je že napisala Maja. Ampak to kako naredit vrtnice iz maslene kreme.... Kako ampak res kako?? Je možno kak nasvet dodat?? Že z listki sem odkrila pravo mojstrovino ko sem jih poskušala delat ampak vrtnice to je pa nemogoče... No tudi sama se nekaj igram z peko tort, bol uživam pri dekoriranju tort, če povem po pravici.... Tako da veliko uspeha še naprej in še veliko sličic da si bomo lahko pasli očke.

    OdgovoriIzbriši
  9. Če bo men kdaj ratal tko lepo tortico narest... no takrat bom pa sigurno tudi jaz začutila da je to to in da jih bom še veliko naredila :))
    Pogumno naprej in čimveč takih fotk!!

    OdgovoriIzbriši