torek, 01. september 2009

Čarobni svet

Čarobni svet je spletna trgovinica s super igračami za otroke in odrasle. Danes praznujejo prvo leto. Bilo mi je v čast, da sem jim lahko naredila torto. Imela sem proste roke pri izbiri motiva, kar mi je bilo sprva težko, vendar sem se po ogledu izdelkov v njihovi trgovini navdušila predvsem nad lesenimi igračkami - sploh nad vozili in nad lesenimi živalicami - ideja je potem padla kar sama.
Vse najboljše Čarobni svet in še na mnoga in uspešna leta!11 komentarjev:

 1. Ooooo, čudoviti svet čudovitih tort. Res je čudovita. Obožujem mini detajle, ki vsako tvojo torto naredijo še bolj posebno. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Uf ... tvoje torte so pa samo še lepše :) in še bolj natančne :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna torta in verjamem, da so je bili veseli. Trgovinice z lesenimi igračami so meni sploh zelo pri srcu (mož mi je prepovedal vstop, ker itak preveč zapravim ;)
  In v tako trgovinico sem se na skrivaj splazila in pustila copate zunaj.
  Kako domiselno in WOW na detaile.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čarobne stvari v čarobnem svetu, seveda sem paše tudi tvoja čarobna torta. Krasna je!

  OdgovoriIzbriši
 5. Ooo, kako Čarobna torta za Čaroben svet! Ponosno sporočam, da s Čarobnim svetom skupaj praznujeva RD in sem bila povabljena na tortico! Ampak nesreča nesrečna, namesto teh radosti, se je zobozdravnica spravila na moje zobe in mi že ves teden šari po ustih z mučilnimi napravami.
  Čestitke Mateja za to umetnijo! In seveda, vse najboljše Čarobnemu svetu!

  OdgovoriIzbriši
 6. Oooo Mateja hvala za lepe besede :)

  Torta je naravnost čudovita in po celem stanovanju diši po njej!!!! A zaenkrat jo lahko samo gledam hehe Se pa oba čutiva zelo počaščena, da sva imela možnost dobiti tako lepo torto (da je okusna sploh ne dvomim). Sicer ne vem, kako jo bomo pojedli, ker bi jo najraje v vitrino spravili ... hehe.

  Če boš kaj v Ljubljani, si zelo toplo vabljena, da tudi v živo vidiš najin Čarobni svet! Mi je bilo včeraj tako hudo, ko nisem mogla s Tinetom po torto, a telo ni hotelo ubogati.

  Stokrat hvala!!!!

  OdgovoriIzbriši
 7. Res čudovita! Detajli so pa res vedno ... uau ... tako da se tvojih tort res kar ne bi upala poskusiti ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Jaz sem totalno zaljubljena v tvoje torte. In tako kot je napisala Pia, so direktno za v vitrino in ne za na krožnik.

  OdgovoriIzbriši
 9. tvoje torte so res vrhunske! nimam besed!:)

  OdgovoriIzbriši
 10. Še narisati se jih ne da tako lepo ,kod jih ti narediš

  OdgovoriIzbriši