ponedeljek, 9. november 2009

Vlakec


10 komentarjev:

  1. NORO! Ena je torta lepša od druge...Prav prijetno se je sprehodit čez tvoj blog vedno znova :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Vedno znova želim komentirat te tvoje torte, potem pa si premislim, ker so mi tak všeč, da sploh ne vem kaj bi povedala :-) Full se mi zdi vsak tvoj izdelek originalen in že napol umetnost. Ker kakšne malenkosti ti vse ne dodaš na te izdelke. Super skratka in to mislim za nazaj in za naprej :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nekaj podobnega kot pravi Vladuška - se mi zdi, da se moje navdušeno vzdihovanje in vzklikanje nedomiselno ponavlja. Ampak jaz enostavno moram vsakič povedat, da sem čisto paf, kaj ti narediš iz torte. In ne morem se načudit, kako v detajle je vse narejeno. In, seveda, vedno ti luštni, veseli obrazki.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pravljični vlakec bi se lahko temu reklo. Tale torta je naravnost božanska. No, saj so vse tvoje torte prave umetnije in vsaka znova me preseneti, kako vse do popolnosti dodelaš in narediš.

    OdgovoriIzbriši
  5. DAnes em prvič zašla na tvoj blog in moram rečt, da bom še večkrat in vsakič namenoma ... da si ogledam novo užitno umetnost. Čeprav, jaz tvojih fenomenalno izdelanih tort ne bi rezala. Joj, so lepe!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito ,enkratno.Vsakič ko gleda tvoje torte ostanem brez daha,noro dobro.A lahko kdaj ukradem kaksno idejo?:))))

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastična torta. Ali se te torte tudi dejansko pojedo? Jaz bi jih smao gledala in po prstih vsakega, ki bi imel kakšne skrite namene. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi jaz sem navdušena. Me pa zanima, če delaš tudi kaj po naročilu???? Taka torta je res lepo darilo. Če delaš tudi za druge, me prosim kontaktiraj na pia013@gmail.com
    Hvala in še naprej tako čudivito ustvarjaj:-)

    OdgovoriIzbriši
  9. noro noro. Jaz samo lahko rečem kapo dol!

    OdgovoriIzbriši
  10. Iiiiiiiiiiiiiiii, besede so preskope za opis tvojih umetnin! Zelooo rada se pokukam vsake toliko časa na tvoj Blog! A mi lahko prooooosim zaupaš, kako ti uspe, da ti fondat ne "leze" s torte, prosssiiimmm :)

    OdgovoriIzbriši