sobota, 30. maj 2009

Gozdna vila

Včeraj sem se srečala s simpatično Polono in njenima super luštnima puncama. Za eno od deklic, ki danes praznuje, sem naredila vilinsko torto, ki je bila tudi del najine menjave. Kako je potekalo in kaj sem dobila v zameno, si preberite tukaj.




20 komentarjev:

  1. Neverjetno. Neverjetno. Prekrasno. Čudovito. Nad vse...

    OdgovoriIzbriši
  2. Uaaa kaksna lepa torta.. :o
    Tako bi tudi jaz imela za roj dan ;)!

    OdgovoriIzbriši
  3. NA NA NAAnnnnnnA NA NA, VSI SO MI FOUuuuuuuuŠ...

    OdgovoriIzbriši
  4. JA! polonap res je,pa še kako imaš prav :) Spoh ne more verjet kakšne krasote delaš, jaz je ne bi upala načeti :)ČUDOVTA JE!

    OdgovoriIzbriši
  5. Bravo, tole pa je noro dobra umetnina! Kakšna je šele po okusu, če je že na zunaj takooooo zelo lepa

    OdgovoriIzbriši
  6. tako je lepa, da je kar škoda, da se jo bo pojedlo! In kakšna natančnost. se mi samo zdi ali ima vila res še zobke! Super!

    OdgovoriIzbriši
  7. Skoraj ne morem verjeti temu, kar vidim :) Torta je enkratna. Prava mojstrica si!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Fantasticna je! Kaksni detajli in kako ti je uspelo narediti jagodni grmicek! Res si mojstrica.

    OdgovoriIzbriši
  9. OOoooooooohhhhh, zaljubljena. In fouš poloni. Pa tebi tudi, ker znaš tole narest :) Samo škoda, da jo je pol treba pojest :)))))

    OdgovoriIzbriši
  10. ma ti si res mojster nad mojstri - PRE KRA SNO!!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Takšna menjava je pa super - da imamo še ostali kaj od nje. Velike oči in čeljust do tal, ko gledam kaj vse lahko naredijo pridne ročice.
    Za dol past!

    OdgovoriIzbriši
  12. ma čist huda torta!!!!

    eno vprašanje?...a vse okraske delaš s tičino maso?hvala:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala vsem.
    Nina, vsi okraski so iz sldkorne mase.

    OdgovoriIzbriši
  14. Veš kaj Mateja, tvoji otroci bodo pa malo počakali, da jim narediš perfektno sobo...tako je, če si otrok tortne vile...morajo razumeti tvoje poslanstvo, ne glede na to, da te vsak včer z žalostnimi očmi, v raztrganih srajčicah moledujejo za svežo barvo v svoji kamrici. Si kot en James Bond, ko Barack, ko .... skratka, torte moraš delat tudi če pride saharsko poletje, ker kratkomalo MORAŠ.

    OdgovoriIzbriši
  15. Hehe matilda! Pobarvana je soba čakala že nekaj časa, danes sem dokončala še drevo na steni, ostale malenkosti pa lahko naredim sproti, le upam, da ne bom delala tako dolgo, da bom malemu uno sliko z opico obesila gor pri petnajstih letih. V glavnem pa sva jih vselila in tako sva po skoraj petih letih spet sama v sobi. Evo, zdaj lahko mirno delam torte naprej;))

    OdgovoriIzbriši
  16. Jaz sem s Sonjo - škoda, da je treba tako umetnino na koncu kar pojest. Tolažilna je le misel, da ima vsaka reč na svetu svoj namen, ti pa si tortam uspela namen podvojiti - najprej jih občudujemo, potem se pa še pojedo :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Česa tako lepega pa še ne. Jaz ne bi imela srca zarezat vanjo, gledala bi jo nedotaknjeno, dokler ne bi razpadla:) Ti pa si umetnica, kapo dol! še en čudovit blog, ki ga gledam s praznim želodcem, očmi na O, in željo, da bi jaz to tudi znala.....(ja, sanjaj)...

    OdgovoriIzbriši
  18. Sultana, meni pa se ne zdi škoda rezat - vsaka torta mi je nekaj posebnega, unikat, ampak mi je čisto dovolj, če jih gledam na slikah.

    OdgovoriIzbriši